Tekst- en beeldsupport
EMVI-plannen en overige tenderstukkenKlein team, groot werk

Alles wat u op deze site ziet, is door een klein gespecialiseerd team gemaakt. Een team met een breed pallet, en met geïntegreerde uitwerkingen. Tekst, beeld en inhoud vormen altijd een hecht geheel, en dat vind je niet overal. We zijn een goed verstaander die aan een half woord genoeg heeft. Geen lange vergaderingen, vertel ons wat u bedoelt, wij maken het af, werken het uit, schrijven het voor u op, inspireren uw team. Snel, slagvaardig, creatief, direct. En ... thuis in alle beeld- en tekstdisciplines.

Wie zijn wij
- Joost Wesdorp: procesaanjager, brengt vaart in de zaak, visie-ontwikkeling, de grote lijn, inspiratie en motivatie voor overige teamleden. Actief in alle support-elementen in rijtje hiernaast, m.u.v. 3D-werk, kaarten, techische visualisaties, en handmade boxen en mappen.
- Marijn Wesdorp: vermogen om techniek te vertalen naar visualisaties die 'iedereen' kan begrijpen. Vertaalt werk van technische ontwerpers en werkvoorbereiders naar info-grafics. Actief in alle vormgevingswerk, in het bijzonder visuals, kaarten, technische visualisaties, 3D en fotografie.
- Yvonne Conté: creatief team, check-ups en ondersteuning, kwaliteitsbewaking beeld en tekst.

Support op 8 onderdelen aanbiedingen
1. Strategie- en projectsessies
2. Tekstwerk
3. Opmaak plannen + overige stukken
4. Infographics 2D en 3D
5. Presentaties
6. Oefensessies presentatoren
7. Presentatiebox en -mappen
8. Pop-up sites, fotoreportages + overige